Mitt avtal

Här hittar du frågor och svar som rör din parkering och ditt avtal.

Jag har en ny bil, hur gör jag för att lägga till ett till tillstånd?

När ett nytt fordon ska använda en oreserverad parkeringsplats behöver det nya registreringsnumret läggas till i dina parkeringsinställningar. Detta gör du i kundportalen eller direkt i Parkando-appen under ”Mina tillstånd”. 

Hur gör jag för att parkera med en annan bil än den jag vanligtvis använder?
När ett annat fordon ska använda din parkeringsplats behöver det nya registreringsnumret läggas till i dina parkeringsinställningar. Detta gör du i kundportalen eller direkt i Parkando-appen. 
 
När du parkerar väljer du aktuellt fordon i appen. 
 
 
Hur kommer jag in i garaget?

Accessen till parkeringsplatserna kan variera beroende på vad anläggningen har för system för tillträde. Om anläggningen har tillgång till Parkando-appen, får du en inbjudan skickad till dig via mejl som behöver godkännas. Följ sedan anvisningarna i appen.

I annat fall, då anläggningen har tillträde med nyckel eller tagg, får du antingen det skickad hem till dig eller får hämta upp den. Information om detta skickas på mail vid tecknande av parkeringsplatsen.

Hur säger jag upp min parkeringsplats?

Som privatperson kan du kan välja att säga upp din plats direkt i Parkando-appen eller i kundportalen genom att följa anvisningarna. 

Hur fungerar digitala nycklar?

En digital nyckel är den nyckel som finns i Parkando-appen som du använder för att öppna och stänga garageporten med din mobiltelefon och som ger dig möjligheten att dela din parkeringsplats med andra personer. Du kan dela digitala nycklar antingen via Parkando-appen eller kundportalen.

Var hittar jag mer information?

I kundportalen hittar du information som rör ditt avtal samt se dina fakturor. Du når den antingen via Parkando-appen eller via webben.

Vad är det för skillnad på reserverad och oreserverad plats?

Oreserverad parkering innebär att man med ett giltigt tillstånd får parkera på valfri ledig plats i en viss del av garaget. 

En reserverad plats är en förhyrd plats, avsedd för den som har tillstånd för denna plats. 

Vid oreserverade platser måste alla fordon registreras i Parkando appen med registreringsnummer.

phones

Telefon

streamlinehq-house-chimney-interface-essential-1080

Huvudkontor

Linnégatan 51, 114 58
Stockholm