Parkando för företag

Här hittar du information för företag som parkerar i ett Parkando-garage.

Hur lägger jag till parkeringstillstånd till våra medarbetare?

Via kundportalen kan du som administrerar tillstånden på ert företag hantera och dela ut både parkeringstillstånd och digitala nycklar till era medarbetare. Det görs i Mina Sidor på parkering.parkando.se.

Genom att lägga till användare av parkeringstillstånd skickas en inbjudan till användarens mail som i sin tur kan lägga in sitt fordon.

Maxantalet användare av oreserverade parkeringsplatser baseras på hur många tillstånd ditt företag har avtal på.

Hur fungerar parkeringstillstånd för företag?

För att användarna ska kunna använda en oreserverad parkering behöver de först aktivera sitt parkeringstillstånd genom att godkänna inbjudan som skickas ut via mail.

Därefter kan användaren lägga till sitt fordon, se tillgänglighet och starta sin parkering i Parkando-appen. Användaren påbörjar och avslutar sin parkering genom gå in i fliken ”parkera” i Parkando appen samt välja sitt aktuella fordon.

Om garaget är ett kameragarage sker in-och utcheckning automatiskt genom att läsa av registreringsskylten.

Hur sker faktureringen av våra parkeringstillstånd?

En sammanställd faktura skickas till angiven fakturamottagare i början på varje månad. Självfakturor skickas separat. För att uppdatera faktureringsmetod till e-faktura behöver du som fakturamottagare ändra det metod i Mina Sidor genom att ange e-fakturans ID, angivet på brevfakturan. Om inget annat anges skickas brevfaktura där det tillkommer en administrativ avgift.

Hur blir jag företagskund?

Du ansöker om att bli företagskund genom att välja den anläggning du önskar parkering i. När du ställer dig i kö eller bokar plats, markera att du är företag istället för privatperson.

phones

Telefon

streamlinehq-house-chimney-interface-essential-1080

Huvudkontor

Linnégatan 51, 114 58
Stockholm