Parkando - more than parking

Vi är Parkando

Parkando är ett modernt PropTech-företag baserat i Stockholm. Vår vision är att skapa världens bästa parkeringsupplevelse. Både för våra användare, men också genom att bidra med digitala och hållbara lösningar för våra kunder – fastighetsbolagen.

parkando_webb_5

Vår syn på parkering

Parkering ska vara mer än bara en yta där du ställer din bil. Det är en viktig plats i din vardag och därför ett utrymme fullt av potential att göra ditt liv enklare. Med tjänster inom logistik, mobilitet, biltvätt, elbilsladdning och säkerhet sätter vi en ny standard för parkeringsbranschen.

Parkering och hållbarhet

Parkering är en viktig del av stadsutvecklingen och en hållbar parkeringsmiljö är avgörande för att skapa en attraktiv, tillgänglig och miljövänlig stad. Parkando jobbar varje dag för att skapa en hållbar parkering i våra anläggningar bland annat genom att utveckla parkeringsplatser och parkeringshus med laddplatser för elbilar – samt genom att förbättra tillgängligheten och mobiliteten.

fastighet-3

Hydda Group

En del av Hydda Group

Hydda Group är en teknikkoncern bestående av innovativa PropTech-bolag med smarta lösningar för fastighetsbolag. Parkando är ett av dessa bolag. Tillsammans med Hydda Group bygger vi framtidens fastighetslösningar.

Upptäck ett enklare sätt att parkera