VÄlkommen till
Huvudstagaraget!

Det nyrenoverade Huvudstagaraget vid Huvudsta C är ett av landets modernaste parkeringsanläggningar med en rad tjänster som förenklar din vardag som parkör. I Huvudstagaraget har vi skapat en trygg och trivsam miljö med kameraövervakning 24/7 i ljusa och moderna faciliteter.

Boka din parkering idag

TjÄnster

I Huvudstagaraget hittar du flera tjänster som underlättar vardagen. Vi erbjuder miljövänlig biltvätt on-demand från Woshapp som skickar ut personal som handtvättar din bil när det passar dig. Vidare förser Elbilio Huvudstagaraget med en elbilspool som du enkelt bokar via mobilen. För dig som redan kör eldrivet kommer vi på sikt att erbjuda 300 laddplatser.

Utöver våra fordonsrelaterade tjänster finns även annan service som gör din vardag enklare. Här finns varuutlämningsskåp för smidiga leveranser, kemtvättsskåp och möjligheten att hyra förråd från Green Storage om 1-12 kvm.

Vi erbjuder även en smidig tjänst som underlättar för dig att hitta din bil. Med en pekskärm kan du söka på din bils registreringsnummer för att se exakt vart den står. Perfekt för den glömske eller när en person lämnar bilen och en annan hämtar.

  • Inomhus
  • Besöksparkering
  • Laddplatser
  • Kameraövervakning
  • Biltvätt
  • Varuleveranser
  • Kemtvättskåp
  • Förråd

Bilder

Platstyper & pris

I Huvudstagaraget finns en rad olika parkeringsmöjligheter. Vi har vanliga och premiumplatser för både privatpersoner och företag med priser från 1 290 SEK/mån (inkl. moms). Dessa platser kan du anmäla dig till direkt. Det finns även en rad olika platser som du kan söka via intresseanmälan. Bland dessa hittar du platser med hög takhöjd, burplatser, MC-platser och platser för rörelsehindrade.

BokningsfÖrfarandet

För att boka din parkering i Huvudstagaraget följer du denna länk.

Väl där loggar du tryggt in med BankId och klickar på direktköp eller intresseanmälan.

Direktköpsplatserna är sådana som du direkt kan börja hyra. Intresseanmälan gör du för de platser som det idag är kö på eller som kräver manuell hantering. Gör du en intresseanmälan på en plats hör vi av oss på den mailadress du angav när du anmälde dig.