NYHET

Resinova väljer Parkando
Tecknar ramavtal för samtliga fastigheter

Resinova är ett bostadsbolag som äger, utvecklar och förvaltar hyresbostäder med fokus på storstadsregionerna. Tidigare har parkeringshanteringen primärt utförts inhouse hos Resinova, som nu väljer att outsourca hanteringen för samtliga fastigheter i beståndet.

"Parkering är så mycket mer än att ”bara” hyra ut en parkering- eller garageplats. Vi ville ta hjälp av experter för att erbjuda våra hyresgäster den bästa tänkbara produkten. Vi valde Parkando på grund av deras expertis i området där vi fått uppfattning att de arbetar enkelt och flexibelt", säger Sara Mattisson på Resinova. 


Parkering är så mycket mer än att ”bara” hyra ut en parkering- eller garageplats. Vi ville ta hjälp av experter för att erbjuda våra hyresgäster den bästa tänkbara produkten.

Lidingö

Som parkeringspartner till Resinova kommer Parkando att bidra till en effektivare och digitaliserad parkeringshantering. Via Parkandos app kommer användarna få enklare access till garagen och via Parkandos digitala system kommer Resinova få en större inblick i sin parkeringsverksamhet. 

”Resinovas inriktning på moderna och hållbara bostäder passar oss perfekt. Med vårt fokus på digitala och effektiva lösningar för parkering hoppas vi att snabbt kunna optimera hanteringen”, säger Robin Swahn, Sales Manager på Parkando.


Vill du veta mer?

Kom igång med Parkando som parkeringspartner.